Credit fără dobândă

background

Un credit rapid fără dobândă este un tip de împrumut în care creditorul nu percepe dobânzi asupra sumei împrumutate. Acest tip de credit poate fi oferit de bănci și instituții financiare non-bancare.

Importanța unui credit online fără dobândă pentru clienți:

 • Un credit cu dobândă 0 ajută clienții să reducă costurile împrumuturilor, deorece nu plătesc dobânzi;
 • Un împrumut fără dobândă furnizează fonduri pentru diverse nevoi ce includ, dar nu se limitează la achiziționarea de mobilier, electrocasnice, servicii medicale.

Importanța acordării de credite cu dobândă 0 pentru Hora Credit:

 • Atragerea de noi clienți: acordarea unui credit cu dobândă 0 poate fi atractivă pentru clienții noi care caută să împrumute bani fără a plăti dobânzi;
 • Îmbunătățirea loialității: oferind serviciul de credit online fără dobândă, Hora Credit construiește relații solide cu clienții săi și îmbunătățește nivelul lor de satisfacție.

În general, creditul fără dobândă este important pentru Hora Credit România pentru a-și consolida poziția pe piața financiară și pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților săi.

Cum funcționează un credit 0 dobândă?

Pentru a obține un împrumut rapid fără dobândă la Hora Credit este relativ simplu. Trebuie doar să ai vârsta minimă de 19 ani, o copie după cartea de identitate și un card sau cont bancar.

Avantaje la credite dobândă 0:

  Avantajele unui credit cu dobândă 0 sunt următoarele:
 • Economisirea de bani: veți putea împrumuta o sumă de bani fără a plăti dobânzi în plus;
 • Acces rapid la bani: puteți beneficia de un proces rapid, simplu de obținere a banilor;
 • Construirea unui istoric de credit: prin achitarea la la timp a unui împrumut fără dobândă puteți începe să vă construiți un istoric de credit pozitiv;

Îmbunătățirea ratingului de creditare Plătind la timp un credit dobândă 0, puteți crește ratingul de credit, lucru ce poate duce la obținerea unor rateși condiții de împrumut mai bune pe viitor.

Dezavantaje la credite cu dobândă 0

  Dezavantajele unui credit rapid fără dobândă sunt următoarele:
 • Sumă limitată: Suma maximă de bani pe care o puteți împrumuta la Hora Credit este de 10000 de lei;
 • Termen de rambursare limitat: De obicei, termenul de rambursare pentru un împrumut rapid fără dobândă este scurt (de la 1 la 7 zile).

Cum aplic pentru primul credit fără dobândă?

Pentru a solicita un împrumut la Hora Credit ai nevoie doar de un calculator/tabletă/smartphone și o conexiune la internet. Accesează site-ul https://horacredit.ro, alege suma dorită și perioada împrumutului, iar apoi urmărește instrucțiunile din secțiunea "Aplică acum". Introdu datele necesare și asteaptă confirmarea Hora Credit, iar dacă ești eligibil, ți se vor vira banii direct în contul bancar.

La ce pot folosi un credit rapid fără dobândă?

În general, un credit cu dobândă 0 de la Hora Credit este folosit pentru a achiziționa diverse bunuri de consum larg. De asemenea, acesta mai este folosit și la acoperirea unor cheltuieli neașteptate cum ar fi reparațiile unei mașini, reparații casnice sau servicii medicale.

Cum să folosesc un credit online fără dobândă responsabil?

  Nu folosi un împrumut rapid fără dobândă de la Hora Credit:
 • Pentru a achita ratele altui credit;
 • Pentru cheltuieli sau investiții iresponsabile;
 • Dacă nu ai un venit sigur;
 • Dacă ai o situație financiară dificilă.

Întrebări frecvente despre credite cu dobândă 0 la Hora Credit

 1. Cât de repede primești banii de la Hora Credit?

  Transferul se poate realiza în 15 minute de la aprobarea cererii de împrumut, dar nu mai târziu de 24 ore lucrătoare.

 2. Ce se întâmplă dacă rambursezi mai târziu?

  Dacă nu reușești să rambursezi la timp se vor aplica dobânzi penalizatoare de 2% pentru fiecare zi de întârziere, pentru împrumutul cu plata într-o singură rată și pentru linia de credit.

 3. Pot obține un nou credit cu dobândă 0 după rambursarea primului împrumut fără dobândă?

  Răspunsul este nu, ești eligibil pentru primul credit fără dobândădoar dacă ești client nou Hora Credit.

Concluzii

Un credit online fără dobândă de la Hora Credit reprezintă o opțiune atractivă dacă dorești să obții un împrumut rapid și ușor. Procesul este simplu și rapid, iar transferul banilor se realizează în 15 minute de la aprobarea cererii de împrumut, dar nu mai târziu de 24 de ore lucrătoare.


Sharefacebook-yellow-iconlinkedin-yellow-iconx-yellow-icon